Türkiye Kick Boks Şampiyonası Sona Erdi - Adıyaman

05-09-2013  | Görüntülenme Sayısı: 6041

Adıyaman üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda devam eden 65 ilden 2115 sporcunun mücadele ettiği Kick Boks Büyükler ve Gençler Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

 

Müsabakalar Açılış Seremonisi ile birlikte başlarken seremoniye Adıyaman Vali Vekili Levent ÖZTİN, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI, Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip BÜYÜKASLAN, Rektörü Prof. Dr. M. Talha GÖNÜLLÜ, Emniyet Müdürü Fikret SALMANER ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa USLU katıldı.

 

Şampiyonanın hayırlı olmasını dileyen Federasyon Başkanımız Salim KAYICI sporculara seslenerek "Biz federasyon ve camia olarak büyük bir aileyiz. Bu şampiyona sonunda milli takım belirlenecek. Bundan dolayı bu camianın geleceği sizlersiniz, yani gelecek sizsiniz. " dedi.

 

Belediye Başkanı M. Necip BÜYÜKASLAN kendisinin de spor yaptığını dile getirerek "Son yıllarda bölgesinde ve dünyada bir yıldız olan, denge unsuru olan devletimizin sporculara da ihtiyacı var. Çünkü devletimizin yükselmesi sadece ekonomi ile değil sporla da olması lazım."dedi.

 

Törende ev sahibi olarak bir konuşma gerçekleştiren Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ;

"Büyük bir spor etkinliğinin Üniversitemizde ve Adıyaman’ımızda yapılmasından büyük onur duyuyoruz. Böyle şampiyonların Adıyaman’ımızda yapılması çok önemlidir. Bununla ilgili olarak Üniversitemizi ve ilimizi seçen Federasyon Başkanı Salim KAYICI’ya teşekkür ederim." dedi.

 

Müsabaka ile ilgili fotoğraflar haberin devamındadır.