KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

23-09-2013  | Görüntülenme Sayısı: 5759

 

K A M U O Y U N A   S A Y G I Y L A   D U Y U R U L U R

 

Çok kıymetli Antrenör, Hakem, Sporcu ve Kick Boks’a gönül veren, hizmet eden Büyük Kick Boks Ailesine…

 

Bu güne kadar Kick Boks’u ülkemizde ve dünyada zirveye taşımak için ekip arkadaşlarımızla çok çalıştık. Başarılı çalışmalarımızla Türk Kick Boks’unu her zaman, her yerde en iyi şekilde temsil ettik.

 

Yüzlerce sporcumuz “Milli Sporcu” ünvanı kazınırken; onlarca antrenör arkadaşlarımız “Milli Takım Antrenörü” olma şerefine nail oldu.

 

Ekibimizin başarılı çalışmalarını sindiremeyen ve mevcut yönetimimizi seçimle deviremeyeceğini idrak eden bazı şahısların sırf “Çamur At, İzi Kalsın” mantığıyla kendilerine ait imzaların dahi sahte olduğu gerekçesiyle beni ve Federasyonumuz Genel Sekreteri Sayın Hüseyin ŞAHBAZ’ı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet ettiler.

 

Cumhuriyet Savcısının “inceleme talebi” ile federasyonumuzun karar defterleri yetkili merciler tarafından incelenmiştir.

 

Bunları takiben bize çamur atmaya çalışan bazı şahıslar sosyal medya aracılığıyla hakkımızda atıp tuttular. “Salim Kayıcı’yı hapse attıracağız”, “Yaptığın yolsuzlukların cezasını çekeceksin” gibi kişisel haklarımı hedef alan ithamlarda ve hakaretlerde bulundular. Sosyal Medya üzerinden iftira kampanyası başlattılar.

 

Ben ve ekibim sukünetimizi bozmayıp, adaletin tecelli edeceği günü sabırla bekledik. ALLAH’ a şükürler olsun ki, bu süreçte içimiz hep rahattı.

 

Her ne kadar şahsımıza yapılmış gibi görünse de Türkiye Kick Boks Federasyonu ve Camiasına itham edilen “Kamu Görevlisinin Resmi Belgede SahteciliğiSUÇUNUN İŞLENMEDİĞİ ANLAŞILDIĞINDAN Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “KAMU ADINA KOVUŞTURMA YAPILMASINA YER OLMADIĞI” kararı verilmiştir. ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI’ nın 2013/111576 SORUŞTURMA NUMARASI ve 2013/51557 NOLU KARARI AŞAĞIDA YAYINLANMIŞTIR.

 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkımızda verilen bu karar eminim ki bizlere ve Federasyonumuza bu iftirayı atanlara iyi bir cevap olmuştur. Bu İftira ve karalamaya bulaşanlar hakkında gerekli hukuki süreç tarafımızca başlatılacaktır.

 

Bu süreçte bizlerin ve ekibimizin yanında olan, destek veren, bize güvenen tüm arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Bu tür karalama kampanyalarına camiamızın itibar etmediği mesajı ilgili yerlere misliyle gittiğine inanıyorum.

 

Bize bu iftiraları atan şahıslar, şimdi camiamızın içine girip nasıl Büyük Kick Boks Ailesinin yüzüne bakacak ve saygı görmeyi bekleyecek merak ediyorum. Hukuki süreç devam ederken Büyük Kick Boks Ailesine yapılan bu karalama ve iftiraları yapan şahısları Önce Yüce ALLAH’ a daha sonra Milletimiz ve Büyük Kick Boks Ailesinin vicdanına havale ediyorum.

 

Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Büyük Kick Boks Ailesi’ne hizmet etmeye devam edeceğiz. Hep birlikte büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum.

 

Hepinize sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diliyorum.

 

 

S a l i m   K A Y I C I

T ü r k i y e   K i c k   B o k s   F e d e r a s y o n u   B a ş k a n ı

 

 

 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Tarafından Verilen Kararın 1. Sayfasını Görmek İçin Tıklayınız.

 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Tarafından Verilen Kararın 2. Sayfasını Görmek İçin Tıklayınız.