Gençlik ve Spor Bakanlığı Ödül Törenleri Ankara' da Yapıldı

28-10-2013  | Görüntülenme Sayısı: 4204

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2013 yılında spor organizasyonlarında başarılı olan sporcular için ödül töreni Bakanlığın konferans salonunda gerçekleştirildi.

 

Törene Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç’ın yanında Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sayın Metin Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Sayın Basri Hakan Hakyemez, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Aslan Karanfil, Spor Genel Müdürü Sayın Mehmet Baykan, Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Mehmet Kasapoğlu, Federasyon Başkanımız Sayın Salim KAYICI, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Alaaddin VAROL, Genel Sekreterimiz Sayın Hüseyin ŞAHBAZ, 2013 yılında Dünya ve Avrupa Şampiyonaları’nda madalya alan sporcularımız ve antrenörlerimiz katıldı.

 

Törende konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat KILIÇ "başarılı sporcuların ödüllendirileceği törende bulunmanın heyecan verici olduğunu ifade ederek, "Öncelikle değişik spor organizasyonlarında ülkemize madalyalar kazandıran, Albayrağımızı göndere çektiren ve İstiklal marşını dinleten sporcularımızı yürekten kutluyorum. Bugün 9 milyon 955 bin 494 TL ödüllerinizi takdim ediyoruz. Annelerinizin ak sütü gibi helaldir, helal olsun sizlere. Tüm Türkiye sizlerin başarılarıyla mutlu oluyor, başarılı olmanız için dualar ediyor ve sizlerin başarılarıyla da coşuyor. Göğsünüzdeki Ay-Yıldızlı albayrağı spor hayatlarını boyunca defalarca göndere çektirmeniz sizlerden beklentimizdir" dedi.