Kamuoyuna Duyuru

07-01-2014  | Görüntülenme Sayısı: 3748

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

 

Gün geçmiyor ki, gerek şahsım gerekse Federasyon yönetimimiz aleyhine, elde edilen başarıları gölgelemek ve yönetimimizi yıpratmak gayesiyle gerçek dışı iddialarda bulunulmasın. Nitekim, bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda İ.P. , A.O.Ç. ve A.Ş.G. tarafından  “Kamu Görevlisinin Resmi Belgede Sahteciliği” iddiasıyla aleyhimize Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştu.

 

Söz konusu iddianın Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından incelenmesi neticesinde Kovuşturmaya Yer Olmadığına dair kararverilmişti. Bu karara karşı, Müşteki İ.P.’nin itiraz dilekçesi üzerine şahsım ve Federasyonumuz Genel Sekreteri hakkındaki iddiaları Sincan 3. Ağır Ceza Mahkemesi incelemiştir.

 

Sincan 3. Ağır Ceza Mahkemesi, 16/12/2013 tarih ve 2013/1269 numaralı kararında “Kovuşturmaya Yer Olmadığına Dair Kararın usul ve kanuna uygun olduğu anlaşılarak Müşteki İ.P.’nin İTİRAZININ REDDİNEkarar vermiştir.

 

Ayrıca, şahsıma yönelik diğer bir iddia ise sahte antrenörlük diplomasıyla ilgiliydi. Bu iddiaya göre; “Kamu Görevlisinin Resmi Belgede Sahteciliği” ve “Görevi Kötüye Kullanma” suçlarından Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasında 18/12/2013 tarih ve 2013 / 421 sayılı kararla hakkımda “AYRI AYRI BERAAT” hükmü verilmiştir.

 

Sosyal paylaşım sitelerinde kişi ve kurumlara çamur atarak prim yapmaya çalışan ve iftirayla beslenen bu kişilere en iyi cevap, Yüce Türk Adaleti tarafından verilmiştir. Gerek şahsıma gerekse Federasyonumuz Genel Sekreteri Sayın Hüseyin Şahbaz’a yönelik bu iftiralara karşı adı geçen bu kişiler hakkında gerekli idari ve hukuki süreç avukatlarımız tarafından başlatılacaktır.

 

Saygılarımla,

 

Salim KAYICI

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı