2015 Yılı Antrenör ve Hakem Vize Semineri Yeri Belirlenmiştir

08-01-2015  | Görüntülenme Sayısı: 6811

Federasyonumuz 2015 yılı Faaliyet Programında yer alan ve müsabaka kurallarında yapılan yeni  değişiklikleri de içeren Antrenör ve Hakem Gelişim Semineri 06-07-08 Şubat 2015 tarihlerinde CLUB HOTEL SERA - Lara / ANTALYA' da yapılacaktır.


Antrenör ve Hakemler Gelişim Semineri'ne katıldıkları takdirde hem antrenörlük hem de hakemlik vizeleri yapılacaktır.

2015 yılında Federasyonumuz veya İl faaliyetlerinde görev almak isteyen Antrenör ve Hakem vize ücretleri aşağıdaki şekilde uygulanacaktır.

 

Antrenör vizesi

300.TL.

Hakem vizesi

300.TL.

Antrenör ve Hakem vizesi

400.TL.

Sadece İllerde Hakemlik Görevi Yapacak Hakemlerin Vizesi

200.TL.

 

 

SEMİNER UYGULAMA ESASLARI

 

1. Federasyonumuz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinin 2015 yılında organize edecekleri faaliyetlerde görev almak isteyen Antrenör ve Hakemlerin bu Gelişim Seminerine katılmaları zorunludur.

2. Bu seminer, aynı zamanda 2015 yılı vize uygulaması amacını da taşıdığından, seminere katılmayan Antrenör ve Hakemlerimiz her türlü faaliyette görev alamayacakları gibi, Antrenörlerimiz illerinde kulüp, özel spor salonu, dernek vb. yerlerde yapılan kuşak imtihanlarında Sınav Komisyon Başkanı ve Komisyon Üyesi olarak da görev alamayacaklardır.

 

3. Seminere katılmayan Hakemler 2015 yılında İl ve Federasyon faaliyetlerinde görev alamayacakları gibi 2015 yılı hakem kurs ve terfi sınavına da katılamayacaklardır.

 

4. 2015 yılı vize ücretleri 02 Şubat 2015 tarihine kadar aşağıda belirtilen Federasyonumuz hesabına adı ve soyadını belirterek “2015 Yılı Antrenör veya Hakem Vize Ücreti” ibaresi adı altında yatıracaklardır. Yatırılan dekontların bir kopyası Federasyona Faks yoluyla gönderilip, Orjinali Vize Semineri Yerinde Görevliye Teslim edilecektir.

 

5. Hakem ve Antrenörlerimizin Gelişim Semineri'ne Kick Boks Elbisesi, Eşofman, Spor Ayakkabısı, Not Defteri, vb. ihtiyaç duyacakları sportif kıyafet ve kırtasiye malzemelerini yanlarında getireceklerdir. Hakem ve Antrenörlerimiz vizelerini yaptırmak amacıyla Federasyon kimlik kartı, kimlik defteri  ve 1 adet vesikalık fotoğraflarını yanlarında bulunduracaklardır.

 

6. Seminere katılacak Hakem ve Antrenörlerimizin Seminer süresince tam pansiyon her şey dahil (alkolü içecekler hariç), konaklama giderleri Federasyonumuzca; yol giderleri ile diğer masrafları kendilerince karşılanacaktır.

 

7. Hakem ve Antrenörlerimiz Gelişim Seminerine aynı yerde, farklı toplantı salonlarında ayrı ayrı eğitim alacaklardır.

8. Gelişim Seminerine katılmayan Hakem ve Antrenörlerimize herhangi bir telafi semineri yapılmayacaktır.

9. Gelişim Seminerine katılmak isteyen Hakem ve Antrenörler çalıştıkları kurumdan izinlerini kendileri alacaklardır.

 

FEDERASYON HESAP NUMARALARI

Posta Çeki: 6175344

Garanti Bankası: Ankara  Anafartalar Caddesi Şb. IBAN No: TR 02 0006 2000 711 0000 629 88 32