Kick Boks Sporunun Duayeni Genel Sekreterimiz Sayın Hüseyin ŞAHBAZ Emekli Oldu

10-01-2016  | Görüntülenme Sayısı: 4114

Kick Boks sporunun kurucuları arasında yer alan ve bugünlere gelmesinde en büyük pay sahiplerinden biri olan Genel Sekreterimiz Sayın Hüseyin ŞAHBAZ emekli oldu.

 

Genel Sekreterimiz Sayın Hüseyin ŞAHBAZ’ ın Resmi Açıklaması:

“Saygıdeğer Camiamıza;

02.07.2007 tarihinden bu yana en kalbi duygularımla hizmet ettiğim Genel Sekreterlik görevimden 11.01.2016 tarihinden itibaren emekli olmak üzere ayrılmış bulunmaktayım. Kick Boks Camiasından başta Federasyon Başkanımız Sayın Salim KAYICI’ ya, bütün Kurul Üyelerimize, mesai mefhumu gözetmeksizin, fedakarca çalışan Federasyon Personeli arkadaşlarıma, Hakem, Antrenör ve Tüm Sporcularımıza gösterdikleri anlayış, sevgi ve saygıdan dolayı şükranlarımı sunar, başarılarınızın devamını dilerim.”

 

08.01.2016 tarihinde yapılan veda yemeğine Federasyon Yönetim Kurulumuz ve Federasyon Personelimiz katılırken duygusal anlar yaşandı. Federasyon Başkanımız Sayın Salim KAYICI “Kıymetli dostum, ağabeyim, yol arkadaşım Genel Sekreterimiz Hüseyin ŞAHBAZ’ ın emekli olmasından dolayı şahsım ve camiamız adına üzüntü duyuyorum, fakat yapılan icraatlar, camiamızın nereden, nereye geldiği herkes tarafından görülmektedir. Bu camianın bu duruma gelmesinde en büyük pay sahiplerinden biri olan Genel Sekreterimiz Sayın Hüseyin ŞAHBAZ’ a Kick Boks sporuna verdiği destek ve fedakarca hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum, emeklilik hayatında sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum, her ne kadar Genel Sekreterlik görevinden emekli de olsa da, bir ağabeyimiz, dostumuz olarak hep yan yana olacağız” dedi.

 

Federasyon Genel Sekreterliğinden emekli olan Sayın Hüseyin ŞAHBAZ’ ın yerine Federasyonumuzun Kurullarında uzun yıllar görev yapan Emekli Emniyet Müdürü Sayın Bülent ÇETİNKAYA atanmış olup, kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.