İrlanda' da Yapılacak Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonasına Katılacak Sporcularımıza Önemli Duyuru

02-08-2016  | Görüntülenme Sayısı: 4858

Milli Takım Gençler Dünya Şampiyonası Sporcularının Pasaport Başvurusu için Gerekli Evraklar:

6 adet vesikalık resim ( pasaport için çekilmiş olan biyometrik),

Nüfus Cüzdanı aslı,

Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

( Nüfus Cüzdanlarının yeni ve yıpranmamış olmalı, Nüfus cüzdanlarının yenilenmesi ve fotoğraflı olması gerekir, yenilendikten sonra arkalı önlü net okunabilir halde fotokopisini yanınızda bulundurunuz ve federasyona gönderiniz. Nüfus Müdürlüklerinden adres beyanınızın yapıldığı kontrol edilmeli ve Anne veya babanızla adres beyanınızın yapılmasını sağlamalısınız),

Gri, Bordo veya Lacivert ( eski) pasaport,

( Şahsınıza ait pasaport düzenlenmiş ise mutlaka yanınızda getirmelisiniz veya hangi federasyonda adınıza pasaport varsa federasyonumuza bildirmelisiniz. Pasaport başvurusu esnasında diğer pasaportların ibraz edilmesi gerekmektedir )

18 Yaşından gün almamış olanlar;

Veli Muvafakatnamesi,

(muvafakatnamede bulunması gereken ibareler:  Yurtdışına çıkmasına, yurtdışında seyahat etmesine, Kick Boks Uluslararası faaliyetlerindeki müsabakalara katılmasına, yurtdışından Türkiye’ ye dönmesine….)

Vekaletname,

( T.C. no: 13291002592 nolu Hasan oğlu Şahin KOÇAK adına vekaletnamede : Pasaport başvurusu yapmaya, pasaport başvuru evraklarını teslim etmeye – imzalamaya, pasaport başvuru evraklarını teslim almaya, pasaport harcını ödemeye – iade almaya, pasaportunu teslim almaya…….ibareleri bulunması gerekmektedir )

Veli Muvafakat namesi ile vekaletnameyi Anne ve Baba nüfus cüzdanlarıyla noterden almalıdırlar. Anne ve Baba ayrı ayrı ilde herhangi bir sebeple bulunuyorlarsa her ikisinin de nüfus cüzdanlarıyla bulundukları ilin noterinden düzenlemeleri gerekmektedir.

Anne ve Baba boşandıysa, çocuğun velayetinin olduğu Veli Muvafakat name ile vekaletname düzenlemelidir ve boşanmanın mahkeme kararı velayetin kimde olduğu belirtir - okunur şekilde fotokopisi yanınızda olmalıdır.

Sporcu Velileri ( Anne ile Baba gelmelidir) pasaport başvurusuna gelmek isterlerse Veli Muvafakat namesi ile vekaletnameye gerek yoktur.

YUKARIDA BELİRTİLEN EVRAKLARIN, PASAPORT BAŞVURUSUNA ÇAĞRILDIĞINIZDA EKSİKSİZ VE TARİF EDİLDİĞİ GİBİ DÜZENLENMİŞ HALDE YANINIZDA BULUNDURMANIZI ÖNEMLE RİCA EDERİZ.