4. Uluslararası Açık Kick Boks Avrupa Kupası Milli Takım Kafilesi

08-03-2019  | Görüntülenme Sayısı: 1048

2019 yılı faaliyet programımızda yer alan 4. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kick Boks Kupası’ nda talimat gereği 2018 yılı sonundaki toplam puan esasına göre Milli Takımı temsil edecek sporcuların listesi aşağıda yayınlanmıştır. Puanlamalara göre hazırlanan listelerde olabilecek puan hatalarından dolayı ismi sehven yayınlanmamış sporcular 18 Mart 2019 tarihine kadar yazılı itirazlarını Federasyonumuza yapmak zorundadır. Bu tarihten sonraki başvurular dikkate alınmayacaktır.

  • Puan hesabına göre birden fazla branşta ikinci (2.) olan sporcular hangi sıklet ve branşta katılacaklarını Federasyona yazılı olarak 18 Mart 2019 tarihine kadar bildireceklerdir.
  • 2018 yılında Milli Takım Kriterleri nezdinde puan sistemine göre branş kategori ve sıkletlerinde ikinci (2.) olan Genç sporcular 4. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kick Boks Kupası’ nın başladığı tarih olan 4 Nisan (dahil) 2019 tarihinden sonra doğanlar aynı sıklet ve branşta Büyükler kategorisinde Milli Takımı temsil edecektir.
  • Talimat gereği sıkletler arasında geçiş kesinlikle yapılmayacaktır. Birden fazla branşta ikinci (2.) olan sporcular yalnızca 1 branş seçecek ve bu seçimlerini yine 18 Mart 2019 tarihine kadar Federasyonumuza bildirecektir.

Büyükler Milli Takım Kafile Listesi

Gençler Milli Takım Kafile Listesi