5. Kademe Teknik Direktör Kursu - 23 Eylül - 06 Ekim 2019 - Ankara

10-09-2019  | Görüntülenme Sayısı: 724

Federasyonumuzun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Kick Boks 5. Kademe Teknik Direktör Yetiştirme Kursu 23 Eylül - 06 Ekim 2019 tarihleri arasında Ankara' da yapılacaktır.

Antrenör Kursu Kayıtları: 23 Eylül 2019 tarihinde,

Özel Eğitim Dersleri: belirlenecek tarihlerde,

Temel Eğitim Dersleri: belirlenecek tarihlerde Ankara' da yapılacaktır.

Büyükler Kick Boks Dünya Şampiyonasında en az iki defa ilk üç dereceye giren sporcuların bulunduğu söz konusu müsabakalarda, en az iki defa MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ OLARAK görev alan antrenörler,  III. ve IV. kademe antrenör kurslarından muaf tutularak V. kademe teknik direktör yetiştirme kursuna katılırlar. Bu haktan yararlanan IV. kademe baş antrenör belgesine sahip olan antrenörler, V. Kademe teknik direktör yetiştirme kursunun özel eğitim derslerinden muaf tutulurlar.

Uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporcular ile görev alan antrenörler;

Antrenör Eğitim Talimatı Madde 25- (1) Kick Boks spor dalında;

a) Büyükler dünya şampiyonasında ve/veya dünya üniversitelerarası spor oyunlarında en az iki defa ilk üç dereceye giren sporcular en az bir bilimsel spor aktivitesine katılmak şartıyla, kick boks branşında I., II.  ve III. kademe antrenör yetiştirme kursundan muaf tutularak IV. kademe baş antrenör yetiştirme kursuna,

b) Büyükler dünya şampiyonası, ordular arası dünya şampiyonası, büyükler dünya kupası, Akdeniz oyunları, büyükler Avrupa şampiyonası ve dünya üniversitelerarası spor oyunlarında ilk üç dereceye giren sporcular I. kademe antrenör yetiştirme kursundan muaf tutularak II. kademe antrenör yetiştirme kursuna katılırlar. 

c) Büyükler dünya şampiyonası ve/veya dünya üniversitelerarası spor oyunlarında en az iki defa takımı ve/veya sporcusu ilk üç dereceye giren antrenörler III. ve IV. kademe antrenör kurslarından muaf tutularak V. kademe teknik direktör yetiştirme kursuna katılırlar. Bu haktan yararlanan IV. kademe baş antrenör belgesine sahip olan antrenörler, V. kademe teknik direktör yetiştirme kursunun özel eğitim derslerinden muaf tutulurlar.

ç) Büyükler dünya şampiyonası ve/veya dünya üniversitelerarası spor oyunlarında takımı ve/veya ferdi sporcusu ilk üç dereceye girenler ile en az iki defa büyükler dünya kupası, Avrupa şampiyonası, Akdeniz oyunları, ordular arası dünya şampiyonasında görev alan antrenörlerin takımı ve/veya sporcusu ilk üç dereceye girmesi halinde III. kademe antrenör kursundan muaf tutularak IV. kademe baş antrenör kursuna katılırlar.

(2) Yukarıda belirtilen şartları taşıyan antrenörler için bu Talimatın 9 uncu maddesinde yer alan seminer ve çalışma süresi şartı aranmaz.

(3) Büyükler Dünya Şampiyonasında en az iki defa ilk üç dereceye giren sporcuların 4. ve 5. Kademe Antrenör Kursuna, Büyükler Dünya Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonasında ilk üç dereceye giren sporcuların 2. Kademe Antrenör Kursuna katılmaları durumunda DAN şart aranmaz.

5. Kademe Teknik Direktör Antrenör Yetiştirme Kursuna katılacak Antrenörlerin 2018 yılına ait antrenör vizelerini yaptırmış olmaları gerekmektedir.

Antrenör Kursu kayıtları 01 Ocak 2018 tarihinden itibaren E-devlet' te bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Portalından yapılacaktır. Kurs başvuruları son günü 20 Eylül 2019' dur, bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Kursiyerler kurs katılım ücretlerini aşağıda belirtilen Federasyon Türk Ekonomi Bankası (TEB) Hesabına; "Gençlik ve Spor Bakanlığı Federasyon Ödemeleri" olarak, TC Kimlik numaraları ile 2.500,00 TL yatırarak dekont ve diğer istenilen evrakları kurs görevlisine kayıt sırasında teslim edeceklerdir.

Kurs katılım ücretini yatırmayıp dekontu kurs görevlisine teslim etmeyenler diğer istenilen belgeler tamam olsa dahi kursa alınmayacaklardır.

NOT: Kurs kayıtları E-devletten yapılacaktır. E-devlette yapılan kayıt sonrası mail adresinize Referans Numaranız gelecektir. Ödemeler Türk Ekonomi Bankasına (TEB) "TC Kimlik Numarası" ile yapılacaktır. Ödeme yapmak için Banka Görevlisine "Gençlik ve Spor Bakanlığı Federasyon Ödemeleri" ne yapılacağı söylenmesi yeterlidir. Bu şekilde kayıt ve ödeme yapmayanlar kursa kabul edilmeyecektir. E-devletten kayıt yapmayanlar herhangi bir şekilde ödeme yapsalar dahi kursa kabul edilmeyecek olup, ücret iadesi de yapılmayacaktır.

Katılım Şartları İçin Tıklayınız.

Ders Programı İçin Tıklayınız.