Duyuru!

16-03-2020  | Görüntülenme Sayısı: 943

2020 yılı faaliyet programımızda yer alan 5. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası 02-05 Nisan 2020 tarihleri arasında Antalya’ da yapılması planlanmakta iken; Sağlık Bakanlığımız tarafından yürütülen gerekli Sağlık, Koruma, kontrol önlemlerinin ve tedbirlerin alınması amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığımız bünyesinde gerekli tedbirlerin alınması kararı ortaya çıkmıştır.

Dünya genelinde görülmeye başlayan Koronavirüs  (2019-nCoV)  hastalığı Dünya Sağlık Örgütü ile diğer sağlık kurumları tarafından doğrulanmış olup ülkemizde Bakanlığımızca 01 Mayıs 2020 tarihine kadar yapılacak olan tüm uluslararası müsabakaların ertelenmesi kararlaştırılmıştır.

Hastalığın ülkemizde yayılmasının önlenmesi amacıyla yapılacak olan 5. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası iptal edilmiştir.

Milli Takım seçme kriterlerimizden birisi olan 5. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası yerine, sporcularımızın mağduriyet yaşamamaları için sadece yurtiçi ulusal faaliyet olarak yeniden planlanan Türkiye Kick Boks Kupası’ nın yapılması düşünülmektedir.

Şartlar uygun olduğu durumda Bakanlığımızdan gelecek talimatlara istinaden sağlık tedbirleri değerlendirilerek 29 Mayıs – 04 Haziran 2020 tarihleri arasında Diyarbakır ilinde yapılması planlanmaktadır. İlgili duyurular web sitemizde yayınlanacaktır.