Duyuru!

04-02-2021  | Görüntülenme Sayısı: 694

Kick Boks Camiamızın Değerli Üyeleri; Türkiye Kick Boks Federasyonu Müsabaka talimatı gereğince, Yurt içinde ve yurt dışında Kick Boks branşları adıyla ve Kick Boks teknikleri ve bunlara benzer  değişik isimlerle yapılan her türlü Kick Boks Müsabakalarının Ülkemizdeki televizyon, basın yayın ve her türlü fikri ve sınai mülkiyet kapsamındaki  hakları Türkiye Kick Boks Federasyonuna aittir.


Ülkemizde Profesyonel İcra Kurulu bulunan ve profesyonel maç izni verilecek Federasyonlar Gençlik ve Spor Bakanlığımızca belirlenen Federasyonların talimatları ile belirlenmiştir. Türkiye Kick Boks Federasyonundan izin almadan yapılan bu nitelikteki tüm müsabakalar izinsiz müsabaka statüsünde olup derneklerin izin verme yetkisi bulunmamaktadır. Federasyonumuzun izni olmadan bu tür müsabakalara katılan Antrenör/Hakem ve Sporcular Disiplin Talimatımızın izinsiz görevlerle ilgili maddeleri gereğince disiplin kuruluna sevk edilecektir.


Salgın nedeniyle İçişleri Bakanlığı kısıtlama tedbirleri hakkındaki Genelgesi gereğince etkinlikler yasaklandığından yapılmak istenen Profesyonel Maçlara izin verilmeyecektir. İlgili süreç takip edilmekte ve Federasyon Web sayfamızda ileriki günlerde yayınlanacaktır.