Turkish Open Avrupa Kupası' na Milli Takım Adına Katılacak Sporculara Önemli Duyuru

05-03-2021  | Görüntülenme Sayısı: 868

6. Uluslararası Türkiye Açık (Turkish Open) Avrupa Kupası' na Milli Takım adına katılacak sporcuların listesi ekte yayınlanmıştır. Milli Takım Kafilesi; 2019 yılında yapılan şampiyonalarda toplam puan esasına göre 2. olarak 2020 yılında iptal edilen ve o yıl yapılacak olan Turkish Open Avrupa Kupası’ na katılmaya hak kazanan fakat (faaliyetin Kovid-19 sebebiyle iptal edilmesinden dolayı) katılamayan sporculardan oluşmaktadır.

Talimat gereği;  Avrupa Kupası’ nda 2021 yılında yaş itibariyle kategorisi değişen genç sporcularımız aynı branş ve sıklette büyükler kategorisinde Milli Takımımızı temsil edeceklerdir. Milli Takım Kafilesindeki sporcularımız müsabakaya ek listede bulunan kategori, branş ve sıklette katılmak zorundadır değişiklik yapılmayacaktır.  Farklı kategori, branş ve sıklette katılacak sporcular Milli Takım adına müsabakaya katılamayacaktır.

Milli Takım Sporcularımızın “sportdata” kayıtları Federasyon tarafından yapılacağı için bu sporcular kendileri ayrıca kayıt yapmayacaktır.

Milli Takım Adına katılacak sporcuların Sporcu Bilgi Formunu doldurularak 12 Mart 2021 tarihine kadar Federasyonumuzun 0(312)3118620 numaralı faksına veya [email protected] mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Form göndermeyen sporcular Milli Takım adına katılmayacaktır şeklinde değerlendirilerek kayıt listesinden çıkartılacaktır.

Ayrıca Milli Takımı temsilen katılamayacak sporcuların katılamayacaklarını belirtir imzalı dilekçe göndermeleri gerekmektedir.

SPORCU BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYIN.

SPORCU LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.