Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası (İtalya) Ödül Duyurusu

18-10-2022  | Görüntülenme Sayısı: 3556

İtalya' da yapılan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası' na katılıp “Ödül Yönetmeliği” kapsamında ödül almaya hak kazanan Kulüp, Milli Takım Antrenörü ve Milli Sporcularımızın ödüllerini alabilmeleri için aşağıdaki form ve evrakları hazırlayıp 25 Ekim 2022 tarihine kadar Federasyonumuza göndermeleri gerekmektedir. (Ödül Dilekçelerinin Asıllarının Gönderilmesi Gerekmektedir. Fotokopiler Kabul Edilmeyecektir.)

NOT: Ödül Yönetmeliğine göre sporcunun ödül alabilmesi için Şampiyonalarda zorunlu sporcu sayısı kaldırılmış olup dereceye giren tüm sporcular ödül alabilecektir.

FORMLARIN WORD FORMATINI AÇAMIYORSANIZ PDF OLANLARI KULLANABİLİRSİNİZ. YALNIZCA 1 ÖDÜL FORMU GÖNDERMENİZ YETERLİ OLACAKTIR.

ÖDÜL ALACAK SPORCU, ANTRENÖR ve DİĞER KİŞİLER İSTENİLEN BELGELERİN YANINDA 1 ADET KİMLİK FOTOKOPİSİ GÖNDERECEKTİR.

 Ödül Alacak Sporcu için gerekli evrak ve formlar:

·  1 Adet Kimlik Fotokopisi

·  Banka Hesap Numaralarının yer aldığı ödül talep dilekçesi (Dilekçe Ektedir. Aşağıdaki dilekçenin yalnızca 1 tanesi doldurulacaktır. İsteğe göre çıktı almanız için PDF ve WORD olarak yüklenmiştir)

Ödül Alacak SPORCUNUN Doldurması Gereken Dilekçe Örneği İçin Tıklayın (WORD)

Ödül Alacak SPORCUNUN Doldurması Gereken Dilekçe Örneği İçin Tıklayın (PDF)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Ödül Alacak Antrenör için gerekli evrak ve formlar:

·  1 Adet Kimlik Fotokopisi

·  En az 2.Kademe Antrenör Belgesinin fotokopisi

·  Banka Hesap Numaralarının yer aldığı ödül talep dilekçesi (Dilekçe Ektedir. Aşağıdaki dilekçenin yalnızca 1 tanesi doldurulacaktır. İsteğe göre çıktı almanız için PDF ve WORD olarak yüklenmiştir)

Ödül Alacak ANTRENÖRÜN Doldurması Gereken Dilekçe Örneği İçin Tıklayın (WORD)

Ödül Alacak ANTRENÖRÜN Doldurması Gereken Dilekçe Örneği İçin Tıklayın (PDF)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Ödül Alacak Kulüp için gerekli evrak ve formlar:

· Banka Hesap Numaralarının yer aldığı ödül talep dilekçesi (Dilekçe Ektedir. Aşağıdaki dilekçenin yalnızca 1 tanesi doldurulacaktır. İsteğe göre çıktı almanız için PDF ve WORD olarak yüklenmiştir)

· Kulübün ödül almaya hak kazanan sporcularının müsabaka tarihinden önceki 1 yıl içerisinde en fazla süreyle kulübün tescilli sporcusu olması gerekmektedir. (Sporcuların transfer tarihlerini gösteren sporcu tescil bilgileri belgesi.)

· Kulübün Kick Boks branşında en az 20 sporcusunun il veya federasyon faaliyetlerine katılmış olmasını belgeleyen evrak.

· İlgili branşta Kulüpte görev yapan en az bir antrenörün bir yıllık SGK prim ödemesine dair belge (Aslı Gibidir)

·  Ödül yatacak kişiye ait 1 Adet Kimlik Fotokopisi

 Ödül Alacak KULÜBÜN Doldurması Gereken Dilekçe Örneği İçin Tıklayın (WORD)

Ödül Alacak KULÜBÜN Doldurması Gereken Dilekçe Örneği İçin Tıklayın (PDF)

 ÖDÜL YÖNETMELİĞİ İÇİN TIKLAYINIZ…

TALİMAT DEĞİŞİKLİĞİ...